Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ladda ner material


Arkiv »Senaste nytt

2015-01-22
För drygt ett år sedan förvärvade Fasticon samtliga aktier i Tom Hansson Bygg- och Fastighetsutveckling AB, nu byter vi namn till Fasticon Väst. Läs mer ».

2014-12-17
Fasticons presentation av Nya Aff på 13 orter runt om i Sverige, blev en stor framgång. Intresset för Nya Aff är stort och Fasticon bjuder därför in till ytterligare presentationer på några orter för att presentera och diskutera Nya Aff och vad det innebär i praktiken. Läs mer ».

2014-10-05
Välkommen till presentation av Nya Aff I dagarna har Nya Aff lanserats av AFF – Forum för förvaltning och service. Nu bjuder Fasticon och Tom Hansson AB in till seminarium på ett flertal orter runt om i landet, för att presentera och diskutera Nya Aff och vad det innebär i praktiken. Läs mer ».

Fler nyheter

Billiga Ralph Lauren Kläder, Ralph Lauren Kläder Online

Ralph Lauren är att föredra av mode entusiaster

Ralph Lauren Kläder är att föredra av mode entusiaster och idrottsmän och kvinnor. Den Ralph Lauren stil är lämpad för atletisk, ambitiösa personer som tar det lugnt när de är borta från området. När allt, tyst & sval elegans bryter aldrig en svett. Ralph Lauren har skapat denna allomfattande utseende så entusiaster kan klädd topp till tå i sitt favoritmärke, eller bara lägga till en extra skott av förfining till sin outfit med ett tillbehör.

Ralph Lauren Kläder Billigt

Ralph Lauren pikétröjor är några av de mest utmärkande som någonsin konstruerats, med sina kontrasterande kragar, axlar och fickor, smala arv passar och lätta, andas bomullstyger. De är utmärkt för casual sommar eftermiddagar utomhus och ändå fortfarande är smart nog att bäras för semi - formella tillfällen. Som mest avslappnade och semi -formell klädsel för män, Ralph Lauren skjortor kommer också i olika färger, mönster och stilar. Klassiska långärmade Ralph Lauren skjortor, till exempel, är utmärkt för smarta avslappnade angelägenheter.

Billiga Ralph Lauren Kläder är viktiga medlemmar i de flesta människors garderober. Trots allt, ett eller annat sätt, dessa Ralph Lauren kläder har praktiskt taget blivit en vanlig daglig ensemble idag. Ralph Lauren skjortor har förmågan att spegla den typ av personlighet och livsstil bäraren har. Trots denna begränsning, är Ralph Lauren skjortor nedlåtande på grund av deras anpassningsbara och moderiktiga egenskaper. Även om både män och kvinnor har möjlighet att använda sig av dessa plagg är Ralph Lauren skjortor ofta bärs av män och betraktas en mer föredra klädalternativ.

Polo Ralph Lauren Kläder

Nu till skillnad från de flesta formella bär, Polo Ralph Lauren skjortor erbjuda mer färg och stil alternativ för att komplettera specifika tillfällen, aktiviteter eller stämningar. Dessa RL kläder råd också bäraren mer komfort därigenom minimera obehagliga upplevelser. När det gäller Ralph Lauren skjortor, bör män vara av hög kvalitet och skall väljas baserat på komfort och estetiska värde. Färgerna på dessa toppar bör komplettera jeansen också, utöver bärarens hudton och hårfärg.

Ralph Lauren Kläder Online är välkomna tillägg för skjortor och de lägger mer visuellt värde till ensemblen. Ralph Lauren jackor hjälper även bäraren ser mer raffinerad och trendig speciellt när valt rätt. Helst bör RL jackor riktigt passa bäraren för att möjliggöra en bättre rörlighet. Vissa mode experter dock föreslå bär korta jackor eftersom dessa hjälper bäraren verkar längre och smalare.

Generellt sett bör garderob har minst tre par Ralph Lauren Polo högkvalitativa jeans och ett stort antal skjortor som skulle passa olika tillfällen. Rätt typ av Ralph Lauren skjorta paras med kostymer kan slutföra luft av förtroende och framgång som du vill skildra. Kvalitet Ralph Lauren skjortor behöver väldigt lite stärkelse för att hålla sina eleganta, pressade och professionellt utseende. Ett professionellt utseende kräver en avancerad Ralph Lauren skjorta.

Tjänster | Utbildning och informationsverksamhet

Utbildning

Utbildning och informationsverksamhet

Vi kan erbjuda företagsanpassade utbildningar inom:

 • Aff (Avtal för fastighetsförvaltning)
 • Upphandling och förvaltningsentreprenader

Exempel på innehåll i utbildning:

Aff- Avtal för fastighetsförvaltning

 • Aff:s syfte och förebild
 • Vad är Aff och när har man användning av Aff
 • Genomgång av strukturen i Aff och "Aff-dokumenten".

ABFF 04

 • Övergripande entreprenadjuridiska regler

Entreprenad- och upphandlingsformer

 • Entreprenad och upphandlingsformer - privata och offentliga
 • Lagar som styr upphandlingen
 • Ersättningsformer

Förfrågningsunderlagets uppbyggnad

 • Vilka handlingar ingår i ett förfrågningsunderlag
 • Genomgång av exempel på förfrågningsunderlag

Anbud, anbudsgranskning och kontrakt

 • Kalkylering och innehåll i anbud (anbudspresentation)
 • Anbudsgranskning, accept och kontrakt
 • Konkret exempel på PM från anbudsutvärdering
 • Exempel på nyckeltal

Grundkurs i Aff – Avtal för fastighetsförvaltning i
samarbete med utbildningsföretaget EGA

I samarbete med EGA genomför vi lokala utbildningar i Aff på olika orter i Sverige. Kort kursbeskrivning:

Aff - Avtal för fastighetsförvaltning

1-dagskurs

Bakgrund till ämnet

Aff är ett regelsystem som styr förhållandet mellan fastighetsägare och entreprenörer. Fastighetsbranschens olika aktörer har tillsammans tagit fram Aff för att underlätta upphandlingen. I regelsystemet beskrivs de flesta arbetsuppgifter inom fastighetsförvaltning på ett tydligt och strukturerat sätt.

Kursinnehåll

Under kursdagen görs en genomgång av:
* Strukturen i Aff
* Aff:s olika grunddokument
* Uppbyggnaden av förfrågningsunderlaget
* Kort om upphandlingsprocessen, anbud och kontrakt.

Kursmål

Målet med kursen är att ge deltagarna dels teoretisk, dels praktisk inblick i tillämpningen av Aff-systemet, uppbyggnaden av förfrågningsunderlag samt grunderna för att upprätta och teckna förvaltningsavtal.

Kursdeltagarens förkunskaper

Inga specifika förkunskaper krävs för denna kurs.

Planerade kurser och anmälan

Planerade kurser och anmälan till kurserna kan göras via EGA:s hemsida www.ega.se.


Referenser

Tom Hansson Bygg- och fastighetsutveckling AB har genomfört flera utbildningar för olika företag och organisationer. Nedan redovisas några exempel:

 
Information